Autobedrijf Auto Vink Nieuw-Vennep - Mercedesspecialist

Garant voor onbezorgd rijden met uw auto of wagenpark.

Auto Vink voor uw auto-onderhoud

Een grote beurt & kleine beurt, vervangen van autobanden, winterbanden, zomerbanden, leveren van banden en velgen. Nieuwe accu, trekhaak, uitlaat en wisserbladen.

Autoreparatie

Wij zijn ingericht op zowel grote als kleine reparaties, carrosserieherstel en bijvoorbeeld vloeistoffen verversen.

APK

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. De remmen moeten goed functioneren en de auto mag niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. Personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (lichter dan 3.500 kilo) moeten regelmatig een APK ondergaan. Hoe vaak een auto gekeurd moet worden, hangt af van de brandstof waarop de auto rijdt, hoe zwaar de auto is en wanneer de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Autobezitters ontvangen een herinnering voor de APK van de RDW. Neem na ontvangst van de brief even contact met ons op. Wij zijn herkenbaar aan de oranje sticker “RDW erkend”.

In- en verkoop van occasions

Wij verkopen occasions naar de wensen van de klant. Stel, u heeft een auto voor ogen en een budget vastgesteld. In overleg met Auto Vink bespreekt u de haalbaarheid. Bij een afspraak met ons, zoeken en leveren wij de auto van uw wensen.

Schaderegeling en schadeherstel

Wij verzorgen voor u volledige schadeafwikkeling met uw verzekering. Uw auto wordt snel en vakkundig hersteld. Snel rijdt u weer in uw vertrouwde auto.

Airco onderhoud

Een goede auto-airco zorgt ervoor dat autorijden bij koud en warm weer comfortabel blijft. Airco onderhoud en vervangen van filters wordt niet gedaan tijdens een servicebeurt. Auto Vink is specialist in auto airco onderhoud, ongeacht het merk auto dat u rijdt.

Storingsdiagnose

Met het aansluiten van uw auto op ons systeem om een diagnose te kunnen vinden kunnen we uw auto snel repareren. Reparatie van (complexe) elektronische storingen en problemen is voor ons dagelijks werk.