Onderhoud & reparatie

Personenauto- of bedrijfswagen-onderhoud en reparatie

Personenauto- of bedrijfswagen-onderhoud en reparatie

 

Als eigenaar van een voertuig is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan riskeert u een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij wellicht niet uit. Combineer uw APK keuring bij ons met een onderhoudsbeurt, dat is makkelijk en goedkoper.

Auto Vink voor uw auto-onderhoud

Wij staan voor u klaar als het gaat om een grote beurt & kleine beurt, vervangen van autobanden, leveren van banden en velgen. Nieuwe accu, trekhaak, uitlaat en wisserbladen monteren. En alle reparatie werkzaamheden die bij onderhoud horen.

LPK periodieke keuring voor laadkleppen en personenliften

Laadkleppen en personenliften moeten regelmatig worden onderhouden en gekeurd. De Arbowet vereist dat liften en kleppen minimaal eenmaal per jaar worden gekeurd. Laadkleppen en personenliften zijn onderhevig aan slijtage. Defecte onderdelen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties voor personen. U kan bij ons terecht voor deskundige keuringen, onderhoud en reparaties. Wij adviseren de keuring te combineren met onderhoud.